Кандидат-кметът Владимир Елезов се регистрира в ОИК
Кандидат-кметът Владимир Елезов се регистрира в ОИК / Дарик Благоевград, Любима Калпачка
Владимир Елезов-кандидат за кмет на Благоевград
44856
Владимир Елезов-кандидат за кмет на Благоевград
  • Владимир Елезов-кандидат за кмет на Благоевград

Кандидатът за кмет на Благоевград от Коалиция "Екип" Владимир Елезов официално бе регистриран в Общинската избирателна комисия. Той и водачите на листата за общински съветници, Рашко Динков, Румен Калайджиев, избраха празника на Вяра, Надежда и Любов за вписване на 37 участници в изборната надпревара за общинска власт в областния център.

Водач на листата за бъдещи съветници е Владимир Елезов, следван от известния в региона бизнесмен от енергийния сектор Рашко Динков, застрахователния шеф Анка Станинска, настоящия общинар и хотелиер Румен Калайджиев, д-р Ангел Каркелев-лидер на НДСВ и бизнесдамата Стефка Терзийска.

Седма в листата на Владимир Елезов е Нина Марчева. Останалите от "Екип", които бяха регистрирани в ОИК-Благоевград са: Драгослав Христов, Красимир Стефанов от ПП "Лидер", Красимира Тагарева-областен председател на НДСВ, Венцислав Миленков, Велин Бучински, Веселин Стойков, Лили Оркова, Десислава Лигова, Благовеста Коюнджийска, Станой Янев, Стоян Петров, Анита Дюлгерова, Ани Гугулеева, Хубавка Георгиева, Росен Николов, Пламен Христов, Георги Терзиев, Димитър Шопов, Лъчезар Гошев, Огнян Христов, Георги Бочуков, Вера Павлова, Фиданка Александрова, Маргарита Герова, Светлана Караджова, Владимир Павлов, Екатерина Москова, Марияна Георгиева, Радостина Митева и Красимир Мавродиев.

"Нашите кандидати за местна власт са доказани професионалисти в различни сфери, млади и увурени в изборната победа хора. Заложили сме на силата и добронамереността на жените, неслучайно в листата ни те са 17", коментира кандидат-кметът Владимир Елезов.

"Тръгваме мотивирани и подготвени - професионално и финансово, към състезанието на 23 октомври. Работим още отсега за решаване на неотложните проблеми в Благоевград и за нуждите на гражданите в цялата община. Един от първите ни проекти, който ще реализираме веднага след влизането ни в местната власт е водоснабдяването, като първата крачка е създаване на общинско дружество ВиК. Дори и днес за пореден път, жителите в благоевградските квартали осъмнаха без живителната течност, без дори да бъдат информирани от слабо управляваното държавно предприятие за въведен воден режим", заяви Владимир Елезов.

Интервю с кандидата за кмет от ЕКИП Владимир Елезов чуйте в звуковия файл