/ Guliver/Getty Images
Малко след като търгът за организиране на мача между българската звезда в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев и британеца Дилиан Уайт бе отложен за 24 май, се появи нов вариант за неговото провеждане.

Според промоутъра на Кобрата Кале Зауерланд двете страни в момента усилено обсъждат датата 28 юли за сблъсък между двамата. Мястото пък най-вероятно ще е Англия.
 
Кобрата получава голям шанс отново да стигне до Джошуа

Двубоят ще излъчи претендент за пояса на световен шампион в тежка категория. В момента той е притежание на друг британец - Антъни Джошуа.
 
„Преговорите между нас продължават. Гледайки мача на Уайт срещу Лукас Браун, мога смело да заявя, че двубоят между Кубрат и Дилиан ще бъде много интересен. Много се надяваме, че ще може да уредим детайлите в най-кратък срок. Разглеждаме и България като вариант за провеждането на срещата. По-скоро обаче тя ще се състои на 28 юли в Англия”, обяви Зауерланд, цитиран от „24 часа”.

Антъни Джошуа запази титлите си в тежка категория
 
Зауерланд говори за мача между Уайт и Браун от 25 март т.г., в който Дилиан нокаутира съперника си в 6-ия рунд. Това бе 17-а победа по този начин за 30-годишния британец. Общо в кариерата си той има 23 успеха и 1 загуба.
 
37-годишният Кубрат Пулев също има 1 поражение и 25 победи, като 13 са с нокаут.