"Убит" от куче тийнейджър се пробуди на път към гроба
"Убит" от куче тийнейджър се пробуди на път към гроба / Thinkstock/Getty Images
"Убит" след ухапване от куче индийски тийнейджър се пробуди на път към гроба си и се завърна от мъртвите, пише в. "Метро". Младежът просто бил припаднал след нападението, но близките му го помислили за мъртъв. Преди това 17-годишният Кумар Маревад бил сложен на командно дишане и състоянието му рязко се влошавало.
 

Лекарят съобщил на семейството му от индийското селце Манагунди, че детето им е обречено и няма да се справи и го изключили от системата в частната болница, в която било прието.

Руснак, обявен за мъртъв след запой, възкръсна и се върна да си допие

Шуреят на Кумар, Шаранапа Найкар, разказа, че след решението на доктора семейството решило да си прибере младежа у дома. Те знаели, че шансовете му да оцелее без апарата били нулеви. Така че го подготвили за погребение. Но на по-малко от два километра от мястото за вечен покой, Кумар внезапно се пробудил.

Обявено за мъртво бебе оцеля след нощ в моргата

Отворил очи, раздвижил ръце и крака и близките му бързо го върнали обратно в болницата. Сега пациентът отново е на командно дишане. Лекарите предполагат, че той страда от менингоенцефалит след кучешкото ухапване.
 
 
БГНЕС