Как Мелания Тръмп оправда скандалните изказвания на мъжа си
Как Мелания Тръмп оправда скандалните изказвания на мъжа си / Guliver/Getty Images

Мелания Тръмп - съпругата на републиканския кандидат за Белия дом Доналд Тръмп, нарече "момчешки приказки" неприличните му изказвания за жените, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

В телевизионно интервю Мелания Тръмп каза, че се изненадала, когато чула записа от 2005 г., защото никога не го била чувала да използва подобен език. Според нея думите му са обидни и много неуместни, но той й се е извинил и тя му е простила.

Тръмп за жените, обвиняващи го в сексуални посегателства: Болни лъжкини

Мелания Тръмп за първи път застана пред телевизионни камери след излъчването на 7 октомври на записа с неприличните забележки на Тръмп за жените, които той прави в разговор с Били Буш, тогава водещ на шоуто "Достъп в Холивуд".

44-годишният Били Буш е племенник на бившия президент Джордж Буш, братовчед на бившия президент Джордж Буш-младши и на бившия губернатор на Флорида Джеб Буш.

Още две жени обвиниха Тръмп в сексуално посегателство

Телевизия Ен Би Си уволни Били Буш, който от два месеца водеше шоуто "Днес", след излъчването на вулгарния запис с Тръмп. В този запис Буш се смее на думите на Тръмп, че благодарение на славата си може да опипва и да предлага секс на чужди жени. Буш заяви, че е смутен и засрамен, съобщи Асошиейтед прес.

Източник: БТА