Зеедорф: Трябва да запазим първото място преди паузата
Зеедорф: Трябва да запазим първото място преди паузата / netinfo
Футболистът на Милан Кларънс Зеедорф заяви, че основната цел пред него и тима е да се запази лидерската позиция в Серия А преди международната пауза.

Играчът коментира и победата над Брага с 1:0 в турнира за Купата на УЕФА, дошла след попадението на Роналдиньо към края на двубоя.

„Мисля, че по време на целия мач играхме добре. Противникът ни бе корав, което се доказва и от малкия брой голове, който е допуснал от началото на сезона. Брага разполага с качества, които не са сравними с нашите, но все пак играчите им се справиха отлично срещу нас”, каза холандецът.

„Сега имаме да играем срещу Лече. Наясно сме, че не ни чака лесен мач. Трябва да се подготвим за него както подобава”, продължи той.

„Интер ще играе срещу Удинезе, но ние трябва да гледаме нашата игра. Да се надяваме, че ще успеем да покажем постоянство и в предстоящия ни двубой и ще вземем трите точки”, допълни Зеедорф.

„Не можем да си позволим да загубим фокус поне в следващите два мача. След това ще дойде паузата, което ще ни даде възможност да си починем, преди поредната дълга серия от срещи”, завърши играчът на Милан.