Вальо Илиев спря ЦСКА
Вальо Илиев спря ЦСКА / netinfo
Българският защитник Валентин Илиев игра цял мач при изненадващия успех на неговия Терек Гразни с 1:0 над гранда ЦСКА Москва в среща от четвъртия кръг на руската Висша лига. Владимир Кузмичев реализира единственото попадение в 66-та минута на двубоя.

Първото полувреме не предложи много чисто футболни емоции, като изобилстваха грешки и от двата отбора. В неговия край играта се накъса много, като следваха нарушение след нарушение.

След почивката домакините пропуснаха първата, но използваха втората удала им се възможност да отбележат и не сгрешиха. Сердюков премина защитата на ЦСКА и намери в наказателното поле Кузмичев, който откри резултата в 66-та минута.

Въпреки опитите си да стигнат поне до равенство в резултата, футболистите от столичния тим така и не съумяха да създадат 100-процентово положение за гол. Илиев спря бразилските звезди на "армейците" Дуду, Карвальо и Жо.

ЦСКА определено не се намира в най-добрата си форма и е едва на трето място със седем точки от четири мача. С днешните три точки Терек е вече само на точка зад ЦСКА, но заема шеста позиция.