УЕФА продължава да мотае Черно море
УЕФА продължава да мотае Черно море / netinfo
От пресофиса на УЕФА са съобщили, че разследването за евентуално манипулиране на двубоя от турнира Интертото между отборите на Македония Гьорче Петров и Черно море продължава и решението на Дисциплинарната комисия ще стане факт едва идната седмица, като точна дата не е посочена.

Сериозни рокади се предвиждат в защитния вал на Черно море преди дербито със Спартак Варна утре. Те ще са предизвикани от отсъствието на двама от основните защитници на тима, а именно на бековете Кирил Джоров и Радослав Бачев. Първият е контузен и се възстановява по специална програма, докато Бачев изтърпява наказание от една среща. Добрата новина за Никола Спасов е завръщането на Александър Томаш, който поради разтежение пропусна домакинството срещу Беласица. Най-вероятно Томаш ще оформи тандем в центъра на защитата с Николай Домакинов. Като десен бек сигурно ще бъде преквалифициран Александър Александров, а като ляв ще играе бразилецът Жовалдир Периш.

Междувременно стана ясно, че от следващия домакински мач-този с Видима Раковски журналистите ще бъдат допускани на стадиона през служебния вход.