Томов: Продължаваме свято дело, ще има промени
Томов: Продължаваме свято дело, ще има промени / снимки: БГНЕС

Все още мажоритарния акционер на ЦСКА Александър Томов даде пресконференция заедно с акционерите в клуба Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков.

"Ще бъда кратък, тук сме за продължение на едно свято дело, ФК ЦСКА и неговото бъдеще. Юлиян Инджов е български индустриалец, благодарен съм на тези хора, тъй като намериха сили, време и средства да помагат на нашия клуб. Не искам да говоря дълго, тъй като аз говоря често, той е инвеститор, строител, нека от днес той да се превърне в един от големите акционери на ЦСКА", заяви Томов.

"Мечтая да бъдем много акционери, имаме един човек, благодарен съм му. ще направя всичко възможно Юлиян Инджов и неговоте семейство да бъдат приобщени към клуба. Искам да понамаля малко появите си около клуба, не го напускам, ще продължавам да помагам и финансово на клуба. Искам до година-две максимум три, да изчистим дълговете на клуба", коментира още Томов.

"Работим с БФС за лиценза всеки ден, работим с ФИФА и УЕФА, доста добре се развиват нещата там. Информиран е господин Градев, че е заведено дело във ВКС, което смятам, че ще бъде спечелено", допълни Томов.