Стоилов недоволен от темпото на националите
Стоилов недоволен от темпото на националите / netinfo

Временният наставник на националния отбор по футбол Станимир Стоилов остана недоволен от темпото и грешките на неговите футболисти по време на контролата срещу Амкар Перм.

Българите се наложиха с 2:0 над гостуващия тим от Русия в приятелска среща играна на Националния стадион „Васил Левски”.

„Искам много по-бърза игра от това, което видях днес, ако играем на нивото от предишните срещи, ще имаме много проблеми. Колкото до играещите в чужбина и участието им във фаза защита беше символично, но ще трябва да го подобрим”, каза селекционерът.

„Някакви конкретни изводи от тази контрола не можем да си направим. Исках да видя част от играчите, които не познавам толкова добре. Допуснахме доста грешки, но и направихме интересни неща пред вратата на гостите”, каза Станимир Стоилов.

„Вече почти има яснота за състава. В последния момент ще реша за още 1-2 поста.

Захари имаше голямо желание и към края показа добри неща.В крайна сметка гледам нашия отбор и не се интересувам от другите отбори. Всички са здрави” сподели още наставникът на българския национален отбор.

Колкото до клубния си тим Левски Станимир Стоилов каза, че вече има развитие около селекцията на отбора: „Да, има някакво раздвижване по преговорите за нови попълнения и до ден-два ще има яснота, дали тези играчи от чужбина ще бъдат привлечени.”