Шустер вече не вярва, че Кристиано ще подпише с Реал
Шустер вече не вярва, че Кристиано ще подпише с Реал / netinfo
Старши треньорът на Реал Мадрид Бернд Шустер изглежда вече не вярва, че ще може да привлече Кристиано Роналдо. Болната тема бе отново засегната след победата на „белия балет” над ЛАСК Линц с 3:2.

„Всички знаят, че искаме да подпишем с Роналдо, но изглежда, че това няма да се случи. Всичко зависи от останалите страни по евентуалния трансфер”, каза наставникът.

„Мачът беше нещо чудесно след дългата почивка. Беше важно за нас отново да заиграем и да приключим този мач без контузии. Затова искам да благодаря на ЛАСК, че играх много чисто, защото обикновено такива отбори са много мотивирани за подобни срещи”, сподели Шустер.

На въпрос, дали може да си направи някакви изводи от двубоя, треньорът каза : „Исках просто да видим отбор, който играе със същата интензивност, която показва и по време на тренировките. Мисля, че темпото беше добро, с изключение на последните 15 минути.”

Наставникът на „белия балет” разкри, че се надява до края на август Фабио Канаваро да се възстанови от контузията на коляното и да се появи в игра.