Янков стартира подготовка преди другите в Хановер
Янков стартира подготовка преди другите в Хановер / netinfo
Българският национал Чавдар Янков започна лятната си подготовка преди основната група играчи на Хановер. Компания на полузащитника правят имена като Валериен Исмаел, Тим Хофман, Хано Балич и Ян Розентал.

Юношата на Славия тренира под надзора на треньора по кондиция, за да бъде напълно готов, когато всички футболисти на Хановер почнат занимания.

„Ако нещата продължават да вървят така, да не ме боли коляното, ще стартирам занимания наравно с останалите ми съотборници. Говорил съм с треньора, със спортния директор и те чакат с нетърпение да се върна. Хората дадоха пари за мен и е нормално да чакат, аз да си ги изплатя. Седем месеца без футбол е много време, надявам се скоро да се завърна”, сподели за Гонг националът.

„Не съм се чувал с Пламен Марков. Поддържам контакти с помощника му Петър Александров. Нека съм жив и здрав, всичко с коляното ми да е наред и смятам, че ще се завърна в националния отбор”, продължи Янков.

„Надявам се този сезон да стигнем до турнирите с Хановер. Мисля, че в нашия клуб се правят сериозни неща”, завърши по темата Чавдар Янков.