Поредна драма: Нашите закъсняват за мача в Китай?
Поредна драма: Нашите закъсняват за мача в Китай? / netinfo
Драмата с пътуването на националния отбор по волейбол се задълбочава. След като тръгнаха в понеделник от Сан Хуан към Буенос Айрес в посока Китай, повече от 20 часа играчите ни са блокирани на летището в аржентинска столицата и изпускат всякакви връзки през Европа в посока Азия за срещите си от четвъртата седмица на Световната волейболна лига.

Заради продължаващите стачки на пилотите на „Аеролиниас Архентинос” Матей Казийски и компания все още не могат да излетят. Националите са без минута почивка, тренировка и освежаване.

Полетът за Мадрид бе отменен и това проваля изготвената програма по новия маршрут през Хонконг. Отборът ни се надява все пак самолетът да потегли следващите минути. Неприятното е, че с това закъснение пропаднаха всякакви възможни завръзки с други полети и така вместо да пристигнат в четвъртък в китайския град Ченду, има вариант момчетата на Мартин Стоев да не кацнат там и до събота. При така стеклите се обстоятелства най-вероятно и багажът на момчетата няма пристигне навреме.

Мачовете са насрочени за съответно събота в 15 часа българско и неделя в 10 часа българско време.

Очаквайте още подробности!