Никола Спасов доволен от жребия, надява се на две победи
Никола Спасов доволен от жребия, надява се на две победи / netinfo
Старши треньорът на Черно море (Варна) Никола Спасов заяви, че е доволен от жребия за първия квалификационен кръг в турнира за купата на УЕФА и се надява, че

неговите футболисти ще спечелят и двата мача и ще продължат в следващата фаза.

Както се знае, Черно море се падна със Санта Жулия, носител на купата на Андора, като в първата среща ще посрещне противника на 17-и юли на националния стадион Васил Левски.

"Не са хубави тези коментари, които правим преди мачовете, защото трябва да се говори след свършената работа. Но съм доволен от жребия, трябва да продължим след две победи. Смятам, че фактора домакинство няма да повлияе. Не познавам отбора на Санта Жулия, но ще предприемем разузнаване. Аз лично няма да ги наблюдавам, като вероятно ще изпратя мой асистент", каза наставникът на варненци.

"За първия кръг в Европа ще разчитаме на тези футболисти, които имат договори. Напрактика и селекцията ни е приключена, с изключение на един нападател, който чакаме. Имахме няколко варианта за този пост, но в крайна сметка най-вероятно ще изберем латиноамерикански играч. На други постове не търсим футболисти, а и смятам, че срещу Сант Жулия работа ще свършат и нападателите, които изнесоха миналогодишното първенство", завърши Никола Спасов.