Ники Димитров: Наско и Мъри ми пожелаха успех срещу Жилина
Ники Димитров: Наско и Мъри ми пожелаха успех срещу Жилина / БГНЕС
Крилото на Левски Николай Димитров коментира срещата си с Наско Сираков и Станимир Стоилов. „Държа да поясня, че не съм се срещал с тях. Просто се видяхме случайно, аз и Владо Гаджев отивахме към ресторанта в общежитието на „Герена”. Сираков беше спрял зад нас, няма как да не го поздравя, този човек ми е бил четири години ръководител. Същото важи и за Станимир Стоилов, който ме вкара в мъжкия футбол. Не виждам, защо трябва да се спекулира по тази тема”, категоричен бе за Гонг младият футболист на Левски.

„Говорихме си най-общи неща. Не е имало някакви конкретни разговори, приказвахме си за евротурнирите. За това, че Литекс ще играе срещу Астън Вила. Сираков и Стоилов ми пожелаха успех срещу Жилина”, разкри още Димитров.

„Никой не ми е правил проблем за това нещо. Държах да изясня нещата с ръководството. Говорих с Даниел Боримиров и Емил Велев. Казах им това, което казвам и на вас”, допълни Хичо.

„Отново ви казвам, за мен няма никакъв проблем. Това нито ме дразни, нито ме амбицира”, завърши по темата Николай Димитров.

Крилото на „сините” се завърна в тренировъчния процес на Левски, след като лекуваше травма.

„Много се радвам, че Жоазиньо играе силно. Той ми е много добър приятел. Няма нищо по-добро от това, конкурентът ти да играе силно, това помага и на теб”, отбеляза още Ники Димитров.