Марков: Това е моят избор, знам, че ще има недоволни
Марков: Това е моят избор, знам, че ще има недоволни / netinfo
Селекционерът на България Пламен Марков коментира в интервю за Гонг избора си от 18 футболисти за контролата със Северна Ирландия на 6 февруари в Белфаст.

„Това е моят избор и аз съм го направил с оглед на вижданията ми. Убеден съм, че ще има много недоволни. Знам, че ще има много въпроси, защо съм извикал този, а не онзи. Тази практика ми е известна и е особено популярна в България, така че няма проблем”, каза за Гонг треньорът.

„Разговарях с хората, които отговарят за организацията около този мач. Има неудобство, защото повечето футболисти ще пътуват направо за Северна Ирландия. Чужденците от Германия и Англия ще се присъединят направо там. Това важи и за по-голяма част от футболистите в българското първенство, защото отборите са на лагери в една или друга страна. Надявам се, че няма да има проблем и цялата организация ще е на нужното ниво, така че на четвърти да се съберем в Северна Ирландия и да проведем поне една тренировка”, продължи Марков.

Пламен Марков прави всичко възможно да се сдобие със запис на последната изиграна среща от Северна Ирландия.

„Въпросът с помощник треньорите не съм го решил още. Обещах, че до мача със Северна Ирландия този въпрос ще бъде изяснен. Така, че Дарик радио ще знае кои са хората, с които ще работя”, завърши селекционерът на България Пламен Марков.