Локомотив Сф уреди мач с Шалке, Богданович мисли
Локомотив Сф уреди мач с Шалке, Богданович мисли / Снимка: Sofia Photo Agency
Локомотив София уреди контрола с Шалке 04, но с втория отбор на немския гранд. Двубоят ще се проведе утре от 20.00 часа, като вече пристигна потвърждение от страна на немците. Шалке II от новия сезон ще играе в Западната регионална лига на Германия, която след реорганизациите в немския футбол отговаря на четвъртото ниво в йерархията.

Тази проверка ще замести отпадналата среща с израелския Ашдод в събота, когато извън строя бяха няколко футболисти на „железничарите”.

Сега един по един всички се завръщат, като след прегледа вчера и Кристиян Добрев днес тренира наравно с останалите. Това позволява на старши треньора Драгомир Окука да организира още един мач, в случая с Шалке, като до края на лагера е предвиден двубой и с турския Анкараспор на 31 юли.

Междувременно намиращият се на проби Даниел Богданович разговаря снощи с изпълнителния директор Иво Тонев, който му е предложил 2-годишен договор. Играчът трябва да говори днес с личния си мениджър, за да даде своя отговор.

По думите на Богданович, той има предложение още от втородивизионния италиански Виченца, а вчера е получил запитване и от изпадналия във Втора испанска дивизия Сарагоса. Засега сърбинът с малтийски паспорт продължава тренировки с Локо Сф.