Холифийлд се пошегува с ухапването на Суарес: Всяка част от тялото се яде
Холифийлд се пошегува с ухапването на Суарес: Всяка част от тялото се яде / снимка: Guliver/Getty Images

Бившият американски боксьор Ивендър Холифийлд коментира с ирония инцидента с участието на нападателя на Уругвай Луис Суарес и италианския защитник Джорджо Киелини. По време на мача Суарес ухапа Киелини по рамото, като това е рецидив за уругваеца.

"Мисля, че всяка част от тялото може да се яде", написа Холифийлд в своя микроблог в Twitter. ФИФА стартира разследване на инцидента и Суарес почти сигурно няма да играе повече на Мондиала, въпреки че съдиите не видяха сцената.

Киелини бе разярен след срещата и подчерта, че реферът е видял следите от ухапването, но не е реагирал. "Вампирът" Суарес пък твърди, че е водил борба и е получил удар в окото. В тази връзка Холифийлд направи своя кратък коментар.

Самият той стана жертва на ухапване - през 1997 г. Майк Тайсън отгриза част от ухото му по време на бой в Лас Вегас, напомня БГНЕС.

Италия приключи участието си в Мондиала след загубата от Уругвай с 0:1. Преди малко повече от година Суарес ухапа друг футболист - Бранислав Иванович от тима на Челси и бе дисквалифициран за 10 мача от футболната асоциация на Англия.

Още коментари за "канибала" Суарес четете в Gong.bg

Още спортни новини можете да намерите в Gong.bg