Даниел Богданович подписа с Локомотив София
Даниел Богданович подписа с Локомотив София / netinfo
28-годишният нападател Даниел Богданович подписа договор за две години с Локомотив София, съобщи официалният сайт на столичните „железничари”. Богданович, който е от сръбски произход, но е роден в Либия, е национал на Малта, а идва в Локо от третодивизионния италиански клуб Чиско Рома, където е играл рамо до рамо с италианската звезда Паоло Ди Канио.

Даниел Богданович е роден на 26 март 1980 г., висок е 188 см, тежи 78 кг и е типичен офанзивен футболист, изявен голмайстор, който може да играе във всички зони на халфовата линия и на атаката..

Богданович се присъедини към лагера на Локомотив София в Холандия и успя да впечатли треньорското и клубното ръководство с качествата си.. За Чиско Рома Богданович е изиграл 15 мача и е вкарал 4 гола за един полусезон, а преди това в малтийското първенство за един сезон с отбора на Масаршлок е вкарал 31 гола в 27 мача.

Междувременно, стана ясно, че контузията, която получи Иван Пасков по време на представянето на „железничарите” срещу Спортист (4:2) ще го извади от игра поне за 30 дни. При един спринт универсалният футболист се хвана за бедрото и се строполи на терена, като диагнозата е скъсани мускулни влакна.