ЦСКА взима играч на Зенит
ЦСКА взима играч на Зенит / netinfo
До няколко дни в ЦСКА трябва да пристигне футболист от носителя на купата на УЕФА Зенит Санкт Петербург. Новината бе потвърдена лично от президента в оставка Александър Томов. На този етап обаче от ръководството не желаят да съобщават името на състезателя, за да не се появи някой „доброжелател” на шампионите и трансферът да се провали. По всяка вероятност става въпрос за млад футболист, който тепърва пробива в състава на руснаците.

Панамският национал и доскорошен футболист на ЦСКА Хосе Гарсес вече е играч на Академика Коимбра и ще бъде официално представен като ново попълнение на португалците тази неделя, в контрола срещу испанския Еспаньол.

Така Ел Пистолеро се превръща в поредния продаден футболист от шампионския отбор това лято. От „Армията” си тръгнаха Велизар Димитров( Металург Донецк), Александър Тунчев (Лестър), Флорентин Петре(Терек), Никола Вуядинович (Удинезе), Георги Илиев и Йордан Юруков (Черно море), Ивайло Петров (АЕК Лимасол), Илко Пиргов (Отопени) и Емил Гъргоров (Страсбург).