Барчовски и Минчев: Повлияха ни вчерашните загуби
Барчовски и Минчев: Повлияха ни вчерашните загуби / netinfo

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски заяви, че отборът му е бил повлиян от вчерашната загуба срещу ЛукОйл Академик, като може би поражението в спора за бронза за Купата с Левски се дължи иименно на това.

Неговият колега – Любо Минчев, от своя страна каза след края на мача в Самоков, че червените са били по-добрият тим в този двубой.

Росен Барчовски: „Очаквах Левски да изглежда по този начин. На нас също ни се отрази тежко вчерашната загуба. Играхме добре за потенциала, който имаме. Крум Дойчинов изпусна два от четирите фаула, които изпълняваше в края. Направихме много технически грешки през второ полувреме. Трябва да кажа, че четвъртият и петият фаул на Лавел Пейн бяха чисти чадъри. Хората идват в залата точно заради такива изпълнения. Това беше абсурдна ситуация. Има известно забавяне в заплатите. И получихме уверение, че нещата ще се решат до няколко дни. Няма нищо фатално.”

Любо Минчев: „Борихме се до края, но не мога кажа, че изглеждахме като отбор. Играхме слабо. И в двата тима имаше психически срив след вчерашните поражения, дори може да се каже, че ЦСКА заслужаваше победата повече от нас. Смятаха ни за фаворити само на базата на моментното класиране. Анализите се правят след турнира.”