/ Istock
Светът на модата е необятен, а визията на всяка една жена заема централно място в нейното ежедневие. Изборът на качествени грим продукти за кожата на лицето и тялото се превръща в не просто желание, но и в необходимост. Специалистите от Лили Дрогерие смело твърдят, че правилната грижа за лицето с продукти, които са дерматологични тествани, хипоалергенни и съдържат органични съставки е от изключително важно значение, за да имате здрав и блестящ външен вид, а съответно и красив и издръжлив грим.

Значението на качествените съставки

При избора на всякакъв вид козметика, първото и най-важно е да знаете от какви продукти се нуждае вашето лице. Второто по важност нещо е да обърнете внимание на съставките, с които са направени, съветват специалистите от Лили Дрогерие. Качествените съставки осигуряват не само безопасност и ефикасност, но и дълготрайна хидратация, защита и подобряване на пигментацията. Продукти с органични съставки, витамини и минерали не само “хранят” кожата, но и я предпазват от преждевременно стареене и увреждане. Какво включва това:

1. Хипоалергенните формули помагат на хора с чувствителна кожа да избегнат алергии и дразнене.

2. “Без парабени” – от Лили Дрогерие посочват това за важно описание на етикета за всички, които се стремят към здравословен начин на живот и искат да избегнат потенциално вредните консерванти.

3. Дерматологично тестваните продукти гарантират, че гримът е безопасен и подходящ за всякакъв тип кожа.

Все пак да не забравяме, че кожата е нашият най-голям орган, който умее да абсорбира, така че използването на качествени продукти от Лили Дрогерие не само засилва вашата красота, но и ще ви предпази.

Предимства и недостатъци на различните видове грим продукти

Изборът на подходящ грим е толкова важен, колкото и изборът на правилните съставки, споделят още от Lilly. Различните видове продукти предлагат разнообразие от положителни ефекти, но също така могат да имат и неприятни въздействия, като:

● фон дьо тен: изборът на качествен фон дьо тен може да ви осигури равномерна покривност и естествен вид, докато “лошият” продукт може да доведе до запушване на порите и поява на акне, споделят още специалистите от Лили Дрогерие;

● сенки за очи: качествените видове са дълготрайни и не се размазват, докато тези с по-ниско качество могат да предизвикат дразнене;

● червило: хубавите модели осигуряват хидратация и дълготраен цвят.
Изборът на продукти от Лили Дрогерие гарантира, че използвате гримове и козметика от висок клас, които са безопасни за вас и предлагат отлични резултати.