/ SmartStyle
Успешно си партнираме както с най-големите търговски вериги в България, в различните канали – така и с бизнес партньори от малкия и среден бизнес, независими търговци и различни по обем предприемачески дружества

Целта на Инфотел 2000 ООД е да предложи на партньорите си устойчив бизнес с качествени продукти и професионален мениджмънт в дистрибуцията. За крайните си клиенти ние се стремим да предложим решения задоволяващи всяка нужда в различните категории – мобилни телефони, мобилни аксесоари, стоки за дома, осветление, хранителни продукти.

За да сме сигурни, че сме максимално достъпни и за да стигнем до всеки краен клиент – развихме и собствен онлайн магазин, който освен да представя портфолиото ни – да бъде в полза на всеки, който има нужда от помощ и консултация за своя избор – с директен контакт с някой от членовете на нашия екип.

 Кога, как и кой стартира бизнесът SmartStyle?

 Бизнесът SmartStyle.bg е стартиран през 2010 г. като онлайн магазин, част от компанията Инфотел 2000, която вече над 22 години е лидер на пазара за внос и дистрибуция на техника и технологични аксесоари в България. Основателите ни имаха за цел да създадат дигитална платформа, която не само да предлага качествени продукти, но и да задава стандартите за обслужване и доставка. Още от самото начало SmartStyle.bg беше проектиран с визията да се превърне в един от лидерите на онлайн пазара на техника.

Кое е вашето конкурентно предимство пред брандове във вашата ниша?

Нашето конкурентно предимство е базирано на три основни фактора: 100% гарантирано качество, тъй като сме официален вносител на брандовете, с които работим, предлагаме бързо обслужване и доставка, високото ниво на обслужване и сервиз, което предоставяме на нашите клиенти. Освен това, ние непрекъснато обновяваме нашия продуктов каталог, за да сме в крак с технологичните иновации и нуждите на пазара. Вярваме, че това съчетание от качество и обслужване ни отличава от конкуренцията.

Какви иновации и нови продукти планирате да въведете в бъдеще, за да продължите да отговаряте на нуждите на вашата аудитория и да се отличавате на българския пазар?

Освен мобилни телефони и аксесоари за тях, както и за други смарт устройства, ние непрекъснато разширяваме нашето портфолио. В момента в онлайн магазина ни могат да бъдат намерени вело и мото аксесоари, куфари и аксесоари за път, продукти за дома и офиса, подаръци, парти артикули, украса, осветление и много други. Работим активно в посока да разширяваме гамата от предлагани продукти, като следим иновациите и новите смарт решения, за да отговорим на търсенията и нуждите на нашите клиенти. Паралелно с това, непрестанно развиваме и интегрираме нови системи за персонализирани оферти и по-добра потребителска навигация, което прави пазаруването още по-удобно и ефективно за нашите потребители.

SmartStyle
SmartStyle

Какво според вас е най-голямото предизвикателство при подбора на продукти, които съчетават както високо качество, така и естетически дизайн, и как се справяте с него, за да удовлетворите изискванията на вашата целева аудитория?

Най-голямото предизвикателство е да намерим продукти, които съчетават не само високо технологично ниво, но и естетически дизайн, който да отговаря на съвременните тенденции. За нас е важно да разберем нуждите на нашите клиенти, като същевременно следим за последните иновации на пазара. Ние подбираме само продукти, които отговарят на нашите високи стандарти за качество, и работим директно с водещи световни марки, за да гарантираме, че предлаганите стоки ще удовлетворят всички нужди на нашата аудитория.

Споделете едно нещо, което искате да се промени в онлайн търговията в България до края на тази година, за да улесни вашите продажби и процеси.

Бихме искали да видим повече възможности за по-ефективни системи за доставка и логистика. Въпреки че в момента предлагаме безплатна доставка, бързината и точността на доставките все още зависят от трети страни. Ако се подобри инфраструктурата и услугите в тази област, това ще улесни не само нашите процеси, но и ще подобри цялостното преживяване на клиентите в онлайн търговията.

SmartStyle

Мисията на SmartStyle винаги е била да може да отговори на търсенията на клиентите като развива и увеличава своя каталог от продукти.
SmartStyle е част от eCommerce Awards 2024 – конкурсът, който търси звездите на онлайн търговията в България! Повече информация за наградите и как да се включите, може да намерите тук: ecommerceawards.bg.