/ NOVA
Много емоции и неочаквани обрати очакват почитателите на седмото изкуство в петата седмица на кампанията „Великият понеделник“. Щурата измама на Ана Фарис в „Зад борда“ и постапокалиптичните събития в екшъна „Терминатор: Спасение“ ще се борят за зрителското одобрение в гласуването на специалния сайт: https://greatmonday.bg. Филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 3 август от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение е комедията „Зад борда“, в който работещата самотна майка Кейт опитва да жонглира между палавите си деца и няколко работни места, докато се обучава за медицинска сестра. Всичко се променя, когато започва да чисти килими на яхта, притежание на разглезения плейбой Леонардо Монтенегро, който се отнася с пренебрежение към нея. След неочакван инцидент, Лео губи паметта си и Кейт решава, че това е страхотна възможност за реванш. Следват низ от забавни случки, които ще накарат героите да осмислят приоритетите си.

Зад борда
NOVA


Дугият филм, който се бори за първото място в петата седмица на „Великият понеделник“, е екшън-фантастиката „Терминатор: Спасение“. Денят на Страшния съд настъпва и с него идват пълната разруха и абсолютното надмощие на машините над хората. Армия от терминатори обикаля сред апокалиптичния пейзаж, като убива или залавя хора в разрушените градове. Въпреки жестоките удари, които понасят, малка група от оцелелите решава да организира съпротива. Начело в борбата застава вече порасналият Джон Конър, в чиято роля влиза Крисчън Бейл. Ще успеят ли хората да спечелят борбата с нечовеците, управлявани от Скайнет? Киноманите могат да дадат своя глас на сайта https://greatmonday.bg, както и през Facebook страницата на канала. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще спечелят брандирана тениска, а в края на кампанията двама от феновете, гласували всяка седмица, ще се сдобрят и с голямата награда – проектор, с който могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Терминатор
NOVA

"Великият понеделник" дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.