Битката е на 24 февруари от 13:00 ч. и ще бъде излъчена по DIEMA SPORT
Сериозен интерес и много вълнения ще предизвика предстоящото издание на Вечното дерби, което ще се проведе на 24 февруари. Тази неделя от 13:00 ч. един срещу друг се изправят отборите на Левски и ЦСКА, а кой ще вземе победата, не пропускайте да проследите на живо в ефира на DIEMA SPORT. Футболните фенове могат да гледат мача и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA - срещу абонамент или чрез единично закупуване на събитието.

Първата среща между двата гранда този сезон завърши с минимален успех за „сините” след рикоширал далечен изстрел на Габриел Обертан. Зимната пауза донесе множество новости и в двете посоки, като френската звезда и тази на ЦСКА, Кирил Десподов, няма да са част от шоуто на стадион „Васил Левски” след трансферите си зад граница. В неделя на треньорските скамейки един срещу друг ще застанат не сръбските сънародници Славиша Стоянович и Нестор Ел Маестро, а българските Георги Дерменджиев и Любослав Пенев. Бившият наставник на Лудогорец все още не е побеждаван от „червените”, а слабите резултати на разградчани през 2019-та дават допълнителен стимул за търсене на успеха и приближаване към върха.

Дни преди Вечното дерби спортните фенове могат да се включат в специалната игра на Facebook страницата на DIEMA XTRA. Петима късметлии ще имат шанса да спечелят едномесечен абонамент за PLAY DIEMA XTRA, ако прогнозират какъв ще бъде изходът от двубоя Левски – ЦСКА до 12:00 ч. в неделя, 24 февруари. Победителите ще се определят чрез жребий на случаен принцип измежду всички, взели участие в играта и ще бъдат обявени на 24 февруари.

Проследете развръзката от Вечното дерби на живо в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.