Търсят се следващите 40
Търсят се следващите 40 / netinfo
„Търсят се" следващите 40
74585
„Търсят се" следващите 40
  • „Търсят се" следващите 40

С „НЕпротестна" акция „Търсят се" пред Софийския университет започна второто издание на проекта на Дарик радио 40 до 40. Второто издание на проекта ще има изцяло нова визия, която кореспондира с различността и уникалността на всеки, който ще стане част от топ 40.

Всеки може да се включи в публичните номинации, чрез които да номинира себе си или да сподели историята и успеха на свой приятел, колега, вдъхновител.

Номинационната форма можете да откриете на официалния сайт на събитието 4040.dariknews.bg.

Проектният мениджър на „40 до 40" Нуша Спирова обясни, че второто издание на проекта ще търси хората, които са истински пример за успех: „Тази година търсим следващите 40 млади лидери на България, които да покажат на обществото каква е правилната формула за успеха и че всъщност той е свързан с много здрав труд, много креативни идеи, с малко късмет, смелост и липса на медийна популярност. Невинаги успешните хора трябва да са популярни. С този проект ние се опитваме да разкажем тези истории, да вдъхновим много други хора, че нещата могат да се случват по добрия начин и всъщност да създадем правилния ролеви модел за младите хора, които израстват в България и се нуждаят от правилни примери".

Според Боян Бенев, който беше член на журито и в изминалото издание, добрите примери за успешни млади хора трябва да бъдат показвани и това е една от целите на проекта: „Хубавото на 40 до 40 е, че показва всички тези хора на едно място. Това, което показва, е, че не е странно да има мотивиращи млади хора. Ако бяха трима, петима - ще си кажеш браво на тях, обаче какво от това. Когато са 40 и когато е второ издание вече, показва, че това не е нещо уникално, в добрия смисъл, а е нова норма, което е хубаво да се подчертава".