Ива Дойчинова, Наум Шопов, Йоанна Драгнева, Йоанна Темелкова и Явор Русинов ще творят изкуство в кухнята
Телешко по ирландски, тиквен чийзкейк и протеинов кекс са сред новите кулинарни изкушения тази седмица в „Черешката на тортата“ в ефира на NOVA от 20.00 ч.

Тази вечер кулинарното съревнование открива Ива Дойчинова. Радиоводещата приготвя „мустаката“ вечеря. Салата с микс от ядки, мус от целина, основно с глазирани зеленчуци и панакота с ябълки гъделичкат всеки каприз на небцето. Домакинята посреща гостите си на специално за нея място, където се наслаждават на забавна и спокойна вечер. За ведрото настроение на компанията се грижат търсачи на съкровища, а персонализираните подаръци са изтънчен финал на уютната вечеря.

Черешката на тортата
NOVA

Вторият домакин от кулинарната седмица е актьорът Наум Шопов. Младият талант приготвя богато и впечатляващо меню. Два вида салати, селекция разядки, домашен хляб, лазаня с блат от карфиол, сьомга и протеинов кекс за десерт омайват гостите. Доброто настроение е плод не само на хармоничната храна, но и на непринудените разговори, придружени със забавни игри.

В сряда домакин на вечерта е харизматичната певица Йоанна Драгнева. Тя посреща участниците в уютния си дом. Менюто се състои от бабина питка, мед, свежа салата, разядки, две основни ястия и веган десерт. Вечерта на лъчезарната домакиня е изпълнена с игри, закачки, интересни истории и музикални изненади.

Усмихнатата актриса Йоанна Темелкова отваря дома и сърцето си в четвъртък. Талантливата домакиня приготвя италианска вечеря, с която впечатлява гостите си. Тематичното меню включва аспержи със сладък картоф, два вида паста и ефирен десерт. Участниците се наслаждават на топла вечер, вкусна храна и палитра от приятни емоции.

Кулинарната седмица закрива Явор Русинов. Композиторът изкусно аранжира менюто за своите гости. Той ги посреща у дома си, а на трапезата ги очакват интересни разядки, домашна пастърма, руло Уелингтън, грейви сос и тиквен чийзкейк. Участниците се докосват до магията на музиката и вкусната храна, а подаръците, които е подготвил домакинът, стопля сърцата им.

Кой от участниците заслужава да получи плакета лично от кулинарното гуру - шеф Иван Манчев, гледайте в новите епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.