шеф Манчев
шеф Манчев / NOVA
Новите епизоди стартират на 1 март от 21.00 ч. по NOVA
Броени дни преди старта на петия сезон на "Кошмари в кухнята" шеф Иван Манчев гостува в студиото на "Здравей, България" и разказа какво могат да очакват зрителите в новите епизоди, както и на какви проблеми се е натъкнал по време на снимките.

"В новия сезон ще видим лоша хигиена, липса на организация, липса на професионализъм и липса на ясна идея какво е ресторантьорският бизнес. Ще участват ресторанти от цяла България - Казанлък, Крушунски водопади, Видин. Сезонът наистина ще бъде уникален" - разкри шеф Манчев.

Новият сезон на "Кошмари в кухнята" обещава да разкаже различни истории на изключително разнообразни локации, които ще помогнат на бизнесите да оцелеят. Предаването - наръчник за ресторантьорите ще покаже какво трябва да избегнат и на какво да обръщат внимание хората, които се занимават с този бизнес. За разлика от предишните сезони, които наблягат на лошата хигиена, нещата в новия сезон ще бъдат различни - шеф Манчев ще търси вкуса.

"Помагаме на всеки, който потърси помощ, но тя трябва да има професионализъм. Всеки ресторант трябва да има собствена философия, визия и отношение към клиента. За щастие хората вече имат все по-високи изисквания и изградени хранителни навиници благодарение на "Кошмари в кухнята" и всички останали кулинарни предавания" - разказва шеф Манчев. 

Ако имате ресторант и искате да го промените – все още не е късно. Може да се докоснете до опита на шеф Манчев. Потърсете екипа от експерти на предаването и се запишете за участие в сайта и Facebook страницата на "Кошмари в кухнята".