/ netinfo
Тази седмица златното момиче може да позлати късметлия с грандиозните 3 000 000 лева
В понеделник късметлийските числа в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ 4, 8, 12, 33, 44 и 45 изтегли световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева. Тя ще носи късмет на участниците тази седмица и като едно златно момиче може да позлати късметлия с грандиозните 3 000 000 лева от Национална лотария.

„Надявам се да позлатя някого и след това целият му живот да бъде златен“, каза шампионката. По време на тегленето Симона сподели, че любимото ѝ число е 7, а ако спечели огромния джакпот ще вложи парите в българския спорт. „Ще построя най-уникалната зала за художествена гимнастика“, каза Симона.

На 24 април печелившите 6 числа не бяха улучени от нито един лото играч. И през април шансът за спечелването на изумителните 3 000 000 лева е двоен.

Следващото теглене на играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ е в сряда, 26 април, от 19.45 по NOVA. Печелившите числа отново ще изтегли Симона Пейчева.

Преди нея в тегленето на късметлийските числа се разписаха синята легенда Наско Сираков, Любо Ганев, Тити Папазов и Йордан Йовчев, чиято ръка вече позлати късметлията Димитър Митев от град Ямбол с рекордните 12 милиона лева.

Късмета си в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” може да изпробвате в интернет на адрес www.7777.bg или в пунктовете на Национална лотария в Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, каси на EasyPay и FastPay и магазини internity и inmedio.