Революционен артефакт е ключът към загадката
Мардин достига важна точка в приключението си, след като разгадава древен символ и съединява мистични каменни плочи. Какво предизвиква с действията си и каква древна история за сътворението разкрива, не пропускайте да видите в новия епизод на „Канага“ първо във Vbox7.com.>>> https://bit.ly/2Fjo2Ur

Търсенето на Мардин продължава. Младият физик се опитва да сглоби цялостната картина в главата си и да се опита да открие баща си. Революционен артефакт е ключът към загадката, но какви тайни се крият в скритите символи, гледайте в новия епизод на „Канага“.

Канага
NOVA

Припомняйки си всички важни срещи с близки до баща му хора, Мардин търси начин да разкрие мистерията. В главата му отекват последните думи на майка му, а Франческо му помага да разгадае с превод на ключов древен символ, който води към предстоящото равноденствие. Какво ще се случи, гледайте първо във Vbox7.com.

Когато слънцето и луната се сливат, физикът съединява древни плочи и освобождава огромна енергия. Преживяването на Мардин го кара да признае съществуването на свят, който дълго е отричал. Младият мъж се опитва да намери отговори на хиляди въпроси, които тормозят съзнанието му.

Какво ще се случи с Мардин? Ще открие ли баща си? Как е започнала Златната ера? Не пропускайте да гледате „Канага“ само във Vbox7.com.

Може да следите „Канага“ всяка сряда във Vbox7.com.