Мардин посещава град, който го води към древността
В новия епизод на уеб сериала „Канага“ главният герой Мардин посещава тайнствен град, носещ името му, който крие мистична история. Там младият физик получава видения и научава още древни тайни. През какви предизвикателства ще премине, разберете първо във Vbox7.com

В новата серия на хитовия уеб сериал Мардин пътува из мистичен град, в който различните религии и култури живеят в хармония. По време на това невероятно преживяване, виденията на физика стават все по-ясни. Героят е озадачен от образа на мистериозна млада жена, облечена в зелено, която не спира да го следва на всяка негова крачка.

Канага
NOVA

Виденията го отвеждат в тайна пещера, където среща непозната дама. Коя е тя и пред какъв избор поставя Мардин, гледайте в новия епизод на „Канага“. Междувременно група младежи, загрижени за бъдещето на планетата, откриват интересен позитивен подход, с който да информират населението за последствията от капитализма.

Какъв избор трябва да направи Мардин? Ще разтълкува ли той правилно думите на дамата в зелено? Не пропускайте да проследите в новия епизод на „Канага“ само във Vbox7.com.

Може да следите „Канага“ всяка сряда във Vbox7.com.