Мардин открива поредния портал към древността
В новия епизод на уеб сериала „Канага“, който завладя зрителите във Vbox7.com, квантовият физик Мардин посещава стар приятел на изчезналия си баща. Срещата, носеща много носталгични чувства, буди още повече въпроси за миналото и го отвежда до поредния портал към мистични преживявания .

С надеждата да разбере нещо повече за изчезналия си баща, Мардин се среща с местен лечител. От разговора физикът разбира, че в изпълнението на мисия си баща му застрашава личните интереси на влиятелни личности. Кои са те и имат ли нещо общо с изчезването на археолога?

Канага
NOVA

Тайните, които разкрива лечителят пред Мадрин, не спират до тук. Той споделя за срещата си с пострадалия мъж от виденията на физика. Само с едно докосване лечителят отвежда Мардин на пътешествие във времето и пространството. Когато се завръща от него, физикът се отправя към поредната древна местност – Дара.

В разкопките се крие пещерата от последното видение на младия учен. Там той открива древен надпис, в който са заключени координатите на следващото информационно поле.

Кое е мястото, което посещава Мардин? Каква е връзката между древността, науката, технологията и свободата? Не пропускайте да проследите в новия епизод на „Канага“ само във Vbox7.com.

Може да следите „Канага“ всяка сряда във Vbox7.com