/ netinfo
На 30 ноември в София ще се проведе форум „Дигиталната трансформация 4.0“ – Новият императив на бизнеса“
Доскоро дигитализацията на процесите, комуникацията и мениджмънта в компаниите бе разбирана единствено като инструмент за автоматизация на дейността и оптимизиране на персонала.

Модерният бизнес обаче все повече се възползва от дигиталната си трансформация като успешно средство за генериране на приходи, привличане на нови клиенти и създаване на пазари. Прогнозите на експерти сочат, че организациите, които не успеят да развият цифров бизнес, още през 2018 г. ще имат много по-лоши пазарни позиции, отколкото към момента. Използването на технологии, независимо дали става дума за малък, среден или голям бизнес, е от ключово значение за оцеляването на фирмата през 2018-2020.

По време на Форум „Дигиталната трансформация 4.0“ – Новият императив на бизнеса“, който ще се проведе на 30 ноември в София Хотел Балкан, водещи експерти ще отговорят на въпросите как реагира малкият и среден бизнес на изискванията на пазара, какви са стъпките, които трябва да предприеме за дигитализирането си и кои са основните услуги, от които може да се възползва..

Акцент на конференцията, организирана от списание ENTERPRISE, са тенденциите в дигитализацията при отделните бизнес сектори, важността и особеностите на дигиталната трансформация като технологии и достъпност, маркетинг и
рекламните технологии, базирани на Big Data, както и изискванията на новия регламент за ползването на личните данни GDPR 2016/679/EС в дигитална среда.

В края на събитието ще се проведе и Практически уъркшоп, по време на който участниците във Форума ще решават с водещи експерти казуси и предизвикателства, свързани с потребителската пътека в e-Commerce и офлайн взаимодействия с дигиталната среда.

Медиен партньор на събитието е Нетинфо.