Мишо се чувства гузен и започва да прави романтични жестове
Мишо се чувства гузен и започва да прави романтични жестове / Не така, брат
Ще успее ли малкият гений да се справи с любовното предизвикателство?
В новия епизод на уеб тийн сериала „Не така, брат!: Целувки по ноти“ Мишо ще изпадне в поредното си любовно раздвоение, жонглирайки между Ива и Блага. Интересът му към Блага расте с всеки изминал ден, но съвестта не му дава мира, защото той е обвързан с Ива. Неотлъчно до Мишо с безценни съвети отново е брат му Дидо. Какво ще го посъветва той?

Разберете в новия епизод на сериала във Vbox7.com

Раздвоението на Мишо няма да остане незабелязано от околните. Гузната му съвест ще го провокира да направи редица неочаквани романтични жестове към приятелката си Ива, а Беатрис веднага ще отбележи че това не е случайно. Според нея само момче, което изневерява, започва да се държи толкова романтично без причина. Това ще провокира Ива да заподозре Мишо в изневяра. Дали Ива ще успее да разбере каква е истината?

Беатрис и Ива се чудят защо Мишо се държи по този начин
Беатрис и Ива се чудят защо Мишо се държи по този начин Не така, брат

Желанието по-силно ли е от изкушението и струва ли си риска да омайваш две момичета? Отговорът е в новия епизод на първия български уеб тийн сериал „Не така, брат!“ във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.