Балкански козметичен форум у нас през април
Балкански козметичен форум у нас през април / снимка: Sofia Photo Agency
На 2 април 2007 г. ще бъде открито петото издание на Балканския форум за козметика. Форумът се организира от браншовото сдружение на козметиците в България с председател г-жа Даниела Спасова.

В сутрешните часове са предвидени лекции за обучения за придобиване и повишаване на квалификацията. След обяд ще бъдат засегнати критериите за качество, касаещи практическото прилагане на услугите за красота, както и използваните апарати и продукти. Водещи компании ще представят козметични продукти, материали и оборудване.

На 3 април вечерта, в огледалната зала на Военния клуб ще се състои тържествената гала вечер, на която ще се връчат наградите от конкурса „Най-добре поддържана светска личност за 2006 г.” Победителите ще бъдат излъчени в три категории: Бизнес, Политика, Телевизии – водещи на сутрешен блок.

На третия ден от форума високо квалифицирани лектори ще говорят за последните тенденции в сферата на Wellness и SPA. Семинарът ще протече в релаксираща обстановка. Фирмите спонсори ще имат възможност да връчат лично награди и да бъдат представени по време на Форума.