Животът на холивудските звезди е изложен на показ, включително техните любовни отношения, раздели, разводи. Много често обаче в медиите излизат лъжи, свързани с личните им отношения. Затова някои от тях заведоха дела и спечелиха огромни суми. Вижте в канала "Top Of The Tops" във vbox7

Том Круз

През 2003 г. Том Круз осъди порно актьор за клевета. Въпросният мъж твърдеше, че е имал любовна връзка с Круз и отношенията им са допринесли за развода му с Никол Кидман. Том Круз спечели делото и 10 млн. долара.

Скарлет Йохансон

През 2014 г. актрисата влезе в съда срещу френски писател, които е получил вдъхновение от нея за една от книгите си. Главният персонаж в книгата му е жена, която има десетки любовни афери. Йохансон го обвини в клевета и поиска обезщетение от 50 000 долара. Макар и да спечели делото, Скарлет получи само 2500 долара.

Скарлет Йохансон
Gulliver/Getty Images

Кийра Найтли

През 2007 г. актрисата заведе дело срещу британския таблоид Daily Mail, тъй като в една от статиите си за анорексия те са използвали нейна снимка. След края на делото Найтли спечели 3000 долара.

Кийра Найтли
Gulliver/Getty Images

Мерилин Менсън

През 2013 г. музикантът осъди за клевета жена, която твърдеше, че е омъжена за него. Освен това тя твърдеше, че той я преследва, заради него са починали двете й котки и я обижда, защото е афроамериканка. Жената загуби делото и плати на Менсън 50 000 долара.

Мерилин Менсън
Gulliver/Getty Images

Кейти Холмс

Актрисата осъди канадският онлайн сайт за новини The Star за 50 000 долара, след като те публикуваха статия, в която твърдят, че тя е наркозависима.

Кейти Холмс
Gulliver/Getty Images