Звездите имат различни капризи към хотелите заради децата си
Звездите имат различни капризи към хотелите заради децата си / снимка: Guliver/Getty Images

Певицата Марая Кери настоявала в хотелските й апартаменти да не липсва нищо и на децата й - близнаците Марокан и Монро, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на хита „Hero” пътува навсякъде с 4-годишните си близнаци от бившия й съпруг Ник Кенън. В апартаментите в хотелите, където отсяда, тя държи да има луксозни играчки. На разположение на Марокан да е напълно изградено селище от „Лего”, а на Монро - луксозна къща за Барби.

Близнаците на Дженифър Лопес Макс и Ема не се радват на такъв разкош, когато са с майка си.

Заради децата си от бившия си съпруг Марк Антъни изпълнителката на хита „On the Floor” иска телевизорите да бъдат махнати. За 7-годишните Макс и Ема трябва да е осигурена здравословна закуска. За целта в минибара е необходимо да има сокове, мюсли и плодове.

Кристина Агилера няма нищо против 7-годишният й син Макс да си хапва различни лакомства, когато я придружава по време на път.

Наскоро стана ясно, че Джей Зи настоява 3-годишната му дъщеричка Блу Айви да получава пълномаслено мляко. Заради малката всички електрически контакти трябва да са обезопасени, чупливите и остри предмети махнати.

Източник: БТА