Сигурно ви се е случвало да отидете на някое парти, а на следващия ден да сте на работа. Е, всички знаем какво е усещането.

Някои холивудски звезди са изживели същото. Те са са били добре подпийнали по време на снимки, но все някак са успели да заснемат сцените, в които участват. Актьорите са споделяли, че понякога съвсем съзнателно са се почерпили, за да изградят по-добре своя екранен образ. Вижте ги в канала "Stars News" във vbox7:

Кирстен Дънст разказа преди време, че по време на снимки на филм трябвало да пуши цигари, но не били истински, а направени от билки. "След заснемането на една сцена и съответно пушене... нещо не беше както трябва", спомня си тя пред Джими Кимъл. "В един момент запчнах да чувствам сякаш си губя ума. Отидох при режисьора и му казах, че не се чувствам добре и нещо не е наред с мен. Казах му, че трябва да отида до болница. Лошо ми е, горещо ми е и треперя", разказва Кристен. Малко по-късно се оказва, че вместо билкова цигара, Кристен получила... истински джойнт. "Не можех да снимам повече и ме пратиха вкъщи", разказа актрисата. Не знаем какво е станало, но явно някой си е направил лоша шега с Кристен.
 

Марго Роби е разказвала, че преди да заснеме голите сцени във филма "Вълкът от Уолстрийт", където си партнира с Леонардо ди Каприо, се чувствала доста притеснена и напрегната. Отишла на снимачната площадка към 9 ч., сутринта, за да заснеме сцената, но била толкова уплашена, че не знаела как ще се справи. Тогава член на екипа пристигнал с текила. "Изпих три шота текила, съблякох се и направих сцената. Помогна ми, защото спрях да треперя и ми даде нужното самочувствие", споделя Марго.

Дженифър Лорънс и друг път си е подпийвала, дори е била забелязвана на наградите "Оскар" да е леко почерпена, но се оказва, че на снимачната площадка също се е случвало. Става дума за филма "Пътници", в който си партнира с Крис Прат. Актрисата си спомня, че за сцената, в която тя трябва да го целуне била "много, много" пияна, но за съжаление това довело до повече притеснение от нейна страна.
 

Комедийните роли на Сет Роугън са уникални. Оказва се, че за почти всичко, което е снимал той е бил... под влиянието на марихуана. Актьорът е казвал, че употребява когато не е на работа, но и когато снима филми. Има ли изобщо изненадани?