Победи над трудни житейски обстоятелства обещават Слънцето и Марс. Те засилват борбения дух у хората, даряват ги с увереност в себе си, вътрешна и физическа сила. А тези трудни житейски обстоятелства в хороскопа се описват като напрегнати аспекти на планетите и сега – нещо интересно – през февруари изобщо няма да има такива. Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен, Телец, Лъв, Водолей, Козирог, Риби. Всички те могат да спечелят в рискована авантюра. Те ще могат, заобикаляйки бюрократичните препятствия, да стигнат до най-важния шеф на някоя мега голяма корпорация и да го убедят да ги вземе на работа. Или да заложат последните си десет лева в казиното и да спечелят. Или да рискуват и да започнат нов бизнес без никакви ресурси и да грабнат огромния джакпот в тотото.

печалба
iStock/Getty Images

През първата половина на февруари Слънцето ще бъде във Водолей, което е малко вероятно да зарадва представителите на този знак и да ги направи победители. По-скоро това ще ги накара да се почувстват като „и сам войнът е войн“. Това е полезно, защото ще им позволи да разберат личните си потребности. Но е неприятно, тъй като за всеки Водолей е важно да се чувства сред съмишленици. Тяхната стихия са обществени събития, курсове, конференции, работа в група със същите такива ентусиазирани хора. Така че „победното“ Слънце няма да им донесе особени победи.

С какво ще ви изненада 2020 година според зодията? (ВИДЕО)

Марс ще бъде в Стрелец през първата половина на февруари. Тук вече са възможни вариации. Марс се чувства доста добре в знака на Огнената стихия, а самите Стрелци доста го харесват, когато имат какво да правят. Харесва им, когато нещата вървят бързо и всеки ден има много работа и новини. Ако през този период Стрелецът си постави за цел да спечели нещо, ще успее. Но, от друга страна, Марс няма да има аспекти с други планети и това означава, че активността на Стрелците може да не е съсредоточена. Те няма да имат важен въпрос, към който да я насочат. Те могат да живеят енергично и бързо, да бъдат постоянно на работа, да спортуват, но не става дума за някаква голяма победа. Така че, ако сте Стрелец и искате да спечелите през първата половина на февруари, незабавно определете целите си.

изкачване връх
iStock/Getty Images

След няколко дни, между средата на февруари и 20-ия ден, когато започва бисекстилът, ще има един обещаващ ден за тези, които искат да спечелят: 18 февруари – Луната ще бъде съединение с Марс в Козирог. Луната обаче ще намалява, така че не си струва да се заемате с нови дела. Ако обаче работите усилено, можете бързо да завършите вече започнати дела и да решите съществуващите проблеми. Най-големият шанс за победа на 18 февруари ще имат Раците и Козирозите. Но за тях също има голям голям риск да се скарат, да избухнат, да се травмират. Ако сте Рак или Козирог, вашата активност в този период трябва да се съчетава със способността да се контролирате.

Ако вашият знак не е сред явните победители, а вие много искате да победите в нещо, използвайте енергията на Пълнолунието на 9 февруари. Това ще даде на вашия бизнес допълнителен тласък за развитие и тогава всичко ще зависи от това колко творчески и смело подхождате към задачата, доколко ще можете да привлечете вниманието към себе си и да поведете хората.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
Edna.bg