'Завинаги' е новият хит на Стефан Илчев и Димитър Кирязов
84500
'Завинаги' е новият хит на Стефан Илчев и Димитър Кирязов
'Завинаги' е новият хит на Стефан Илчев и Димитър Кирязов
  • 'Завинаги' е новият хит на Стефан Илчев и Димитър Кирязов
  • 'Завинаги' е новият хит на Стефан Илчев и Димитър Кирязов

Стефан Илчев и попофолк певицата Преслава пуснаха своето ново музикално предложение - „In Control". Песента е по текст и музика на американеца Quin Pearson, а аранжиментът е на DJ Diyan. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев.

В предаването „Ники Кънчев шоу" по Дарик младият изпълнител разказа за съвместния си музикален проект с Преслава: „Песента ми бе предложена преди известно време, аз много я харесах и исках да я направя в дует с някоя певица. Реших да се обърна към Преслава, тя хареса парчето и се съгласи да го изпеем".

В проекта "In Control" Илчев е и продуцент, което е по-отговорна позиция. С Преслава са се запознали на благотворителен концерт. „Излезе така, че аз подадох ръка на поп-фолка. Преслава се справи страхотно с това поп парче", смята изпълнителят.

Нов хит от Стефан Илчев, "Завинаги" покори родния ефир

Пред Ники Кънчев Стефан Илчев разказа и за един от големите си хитове - песента "Завинаги", която е съвместен проект с бургаския диджей Димитър Кирязов. Песента се е родила след първия им съвместен и успешен проект "Take Me There". Клипът е сниман в родния град на певеца - Бургас.

Парчето завладя радио ефира, а уникалният глас на Илчев изстреля песента в челните места на музикалните класации.

Личния си живот талантливият изпълнител не желае да коментира. Само сподели, че сърцето му не е свободно в момента. За себе си сподели, че е под контрола на музиката и позитивната енергия. А мечтата му е да отиде на концерта на Марая Кери в Швейцария.

Интервюто със Стефан Илчев можете да чуете на darikradio.bg

Вижте In Control на Стефан Илчев и Преслава
netinfo