Венера премина в следващия зодиакален знак на 14 октомври. От Дева тя влезе във Везни, който знак тя управлява и съответно позицията ѝ е особено силна. Това ще продължи до 7 ноември.

Везните са въздушен знак и се свързват и общуват с околните по един хармоничен, лек и много приятен начин, може да се каже дори и изискан.

Времето е подходящо за разбирателство и постигане на баланс в отношенията, в които участвате, както лични, така и в професионален план.

Способността да видите гледната точка на човека срещу вас и да се разберете на разумна основа, дава възможност на връзката да се развива и изгражда в условия на съвместно уважение и справедливо отношение.

За хората, които се изявяват в сферата на изкуството, правото, както и дипломацията, периодът е добър и благодатен.

В личните отношения възможността за изграждане на доверие и качествена комуникация е налице и това позволява те да се задълбочават, подобряват и развиват.

И още нещо важно: освен за работата върху отношенията ви, в периода на движението на Венера във Везни можете да се фокусирате още и върху изграждането на вътрешен център и спокойствие, независещи от външните обстоятелства, който ще ви даде възможността да реагирате по най-правилния и благоприятен начин както за вас, така и за околните.

Още любопитни новини за зодиакалните знаци:

Венера в Дева: Време за пълноценни и перспективни отношения (ВИДЕО)

Трите зодии, с които любовта е истинска приказка

Загадъчната планета - Венера, Зорница или Вечерница (ВИДЕО)

Съвместимост между зодиите по слънчевия знак (ВИДЕО)

Трите изречения, които описват всяка зодия (ВИДЕО)