/ БГНЕС
Американската поп звезда Тейлър Суифт, която съди диджей Дейвид Мюлер за непристойно поведение, се очаква тази седмица да пристигне за гражданското дело в Денвър, Колорадо.

Диджеят е обвинен, че опипал певицата по време на фотосесия на 2 юни 2013 г. преди концерт. Той е уволнен два дни по-късно от радиото, в което работи в Денвър.

Тейлър Суифт съди водещ, бръкнал под полата й

Мюлер от своя страна я обвинява, че щом се е почувствала засегната, е трябвало да извика полиция, а не да се обади на неговите работодатели. Той прехвърля вината за непристойното поведение на свой приятел, който го е поканил да се срещне със Суифт. Певицата контраатакува, завеждайки иск за сексуално нападение. В исковата молба се казва, че е била принудена да излезе и да пее пред 13 000 души, докато все още е била в шок от случилото се.

Ключов елемент в делото е представянето пред съдебните заседатели на снимка. На нея Тейлър позира между Мюлер и неговата приятелка. Ръката на диджея е отзад под кръста на певицата, но без да се вижда дали се възползва и я опипва, както тя твърди.

Луд скандал между Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашиян

Поп звездата не иска обезщетение, а води делото за един долара, като символичната присъда срещу насилника според нея ще поощри и други пострадали жени да съберат смелост и да съдят насилниците си.
БГНЕС