Темата за НЛО и извънземните натрупа много активи и се сдоби с нови факти и информация, благодарение най-вече на множеството искания за разкриване на секретна информация през последното десетилетие. Благодарение на американския закон за свобода на информацията много правителствени агенции бяха принудени да разсекретят огромен брой документи, част от които засягат не само съществуването на НЛО, но и честотата на тяхната поява, както и маневрите им, пренебрегващи законите на познатата ни физика.

Но НЛО не са непременно свързани с извънземните технологии. В значителна част от документите се засяга темата за съществуването на извънземен живот. Множество очевидци, включително цивилни, военен персонал и правителствени служители от цял свят са изказали мненията си по тази тема.

Уфолог показа снимки на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО)

Майк Гравел, бивш сенатор демократ заявява следното: „Нещо наблюдава планетата ни и я наблюдава много предпазливо, защото ние сме войнствени по природа“.

Много други известни публични личности защитават подобни тези. Има стотици сигнали на високопоставени военни, които свидетелстват за това, че извънземен разум наблюдава военните действия на Земята и понякога даже се намесва, като въздейства върху различен тип техника.

Бившият канадски министър на отбраната Пол Хелър открито заяви, че има огромен брой случаи на на наблюдения на НЛО от военните и част от случаите са напълно необясними и очевидно управлявани от чужд разум. Той добавя още, че случаите на наблюдение са се увеличили след започването на ядрената надпревара.

Космонавти като Едгар Мичъл също открито заявяват, че извънземен разум наблюдава Земята.

През последните няколко години един от най-популярните разсекретени документи в интернет стана една бележка на агент на ФБР. Тя била открита от ентусиасти от Япония, които търсят подобни свидетелства сред хиляди разсекретени документи и после ги предоставяли за обществено ползване. Въпросният документ е от 22 май 1950 година. В него са свидетелските показания на служител на военновъздушните сили. Той съобщава, че в Ню Мексико са открити три обекта с кръгла форма и с диаметър приблизително 50 фута. Във всеки от тях имало по три тела на хуманоидни същества, облечени в метален плат с много фина текстура.

Според източника те вероятно са катастрофирали. Истината тогава е скрита. Но в ерата на интеренет стават все повече пробиви в системата за сигурност, през които изтича класифицирана информация.

Още по темата за НЛО:

Дейли мирър: Кенеди е убит от ЦРУ заради тайни НЛО досиета

Мистерията "Розуел" - началото на феномена НЛО (ВИДЕО)

Близо до нас ли са извънземните?

Лазер крие Земята от извънземните

Древните космодруми на Земята