кандалният готвач докарва и Цуни до ръба на физическа саморазправа
Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA Шеф Петров ще предизвика поредица от тежки сблъсъци в най-известната Къща. Той ще сподели стратегиите си срещу Ваня, а Цуни и Мегз ще се окажат на ръба на нервите си, заради непрестанните необмислени реплики на готвача.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

След като успя жестоко да се скара с всички жени във VIP Brother, Шеф Петров продължи с мъжете. Тежките конфликти дълго огласяха стените на Къщата и в един момент Петров сякаш се прибра и започна да води задкулисна битка единствено с Ваня Щерева, която припозна за основен източник на негативи към него. Тази вечер ще видим как скандалният готвач ще сподели стратегията си срещу Ваня, а по-късно отново ще застане под светлините на прожекторите, но само за да донесе нова порция сътресения в домакинството.

Първи в мерника на Петров ще застанат обичайните заподозрени – Ваня и Мегз. Той ще обсипе двете дами с обидни епитети и сравнения, а това само ще отприщи отново напрежението в Къщата.

шеф Петров
netinfo

Във фаталната поредица ще влязат и Дани Златков, и Цуни, а всеки ще бъде принуден да използва собствените си методи, за да се справи някак със ситуацията. Методите на Цуни ще бъдат най-драстични и бизнесменът ще се окаже на ръба на физическа саморазправа с Петров. Как ще се отразят новите войни на звездното домакинство и ще успеят ли Съквартирантите да се справят с фурията, наречена Борис Петров, предстои да разберем.

Даниел Златков
netinfo

В живото предаване на VIP Brother снощи, Цуни се раздели завинаги с шоуто по волята на зрителите. Бизнесменът сподели пред Ники Кънчев, че действително се е виждал с Александра, но преценил, че ще отрече това пред Дани Петканов. Той определи Шеф Петров като човек, който го е предал, а Тото посочи като евентуален победител в този сезон.

Цуни
netinfo

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Още от живота на Съквартирантите:

Вижте кой напусна завинаги Къщата на Big Brother

Мария напусна Къщата на VIP Brother по собствено желание, а Дани Милев – по волята на зрителите

Алекс и Влади първи напуснаха VIP Brother 2017 (ВИДЕО)

Една любов е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother

Тежки скандали и шумен купон огласят Къщата на Big Brother (ВИДЕО)