ВИЖТЕ как протече вечерта в специалното кулинарно видео към уеб тийн сериала
Специално видео към уеб тийн сериала "Не така, брат!" ще покаже героите от сериала в ролята на кулинари. Видеото е посветено на предаването на NOVA "Черешката на тортата" и в него главните герои от сериала демонстрират своите умения в приготвянето на ястия.
 
Точно като в оригиналното предаване шеф Иван Манчев ще следи зорко какво и как са приготвили героите и ще гостува на масата на "Не така, брат!".
 
С какви ястия се представиха пред шеф Манчев младите актьори и какви оценки получиха от него?
 

netinfo


Мино Караджов, който изпълнява ролята на малкия гений Мишо, приготви за своите приятели и колеги от сериала, пилешки пържоли, гарнирани с ориз. За съжаление пилешкото се оказа малко "алангле", а Мино получи съвет да потренира малко повече със скарата следващият път.
 
Звездата от „Не така, брат!“ изобрети дрон, който спасява хора от лавини

Неговият брат в сериала, Иван Тишев, се представи със салата тип "Цезар", но след като я опита, шеф Манчев бързо разбра, че Иван никога не е готвил преди това. Неговата половинка в живота и в сериала - Надя Петрова, вкара италианска нотка във вечерята и почерпи гостите с паста "али-оли".
 
Най-високо оценени се оказаха гозбите на Михаела Велкова (Ива) и Ана-Мария Янакиева (Блага). Михаела се беше погрижила на масата да има супа. Шеф Манчев беше впечатлен от нейния избор - мароканска супа с лек пикантен вкус.
 
"Черешката на тортата" беше тирамису, което Ана-Мария беше приготвила за десерт. Макар на външен вид да не изглеждаше перфектно, кулинарният експерт Манчев, похвали вкусовите му качества.
 

netinfo


Как завърши вечерята със специален гост шеф Иван Манчев и какво още разказаха героите за любимите си ястия? Не пропускайте специалното видео към уеб поредицата "Не така, брат!" - най-добрият уеб сериал, отличен с международната награда "Златен чадър" от медийния фестивал Mediamixx в Солун.
 
„Не така, брат!“ спечели награда за най-добър уеб сериал от Mediamixx

За още кулинарно вдъхновение, свежи идеи и ценни професионални съвети може да  следите "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.
 
Любопитното в деветия сезон на кулинарното шоу е, че всяка седмица е подчинена на определена тема, а на финала шеф Манчев обявява кой печели титлата "Най-добър домакин".

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.