/ Gulliver/Getty Images
Тина Лоусън, майката на суперзвездата Бионсе, разкри, че цялото семейство се е изследвало за Covid-19, съобщи Контактмюзик.

Благодарение на отрицателните резултати от тестовете членовете на фамилията ще могат да се съберат, за да отбележат заедно Деня на майката на 10 май.
Тина, която освен 38-годишната Бионсе има още една дъщеря от брака с бившия си съпруг Матю Ноулс, 33-годишната певица Соланж, споделя: "Цялото семейство се тества. Получихме резултатите и всички са добре, така че се надявам да се видим за Деня на майката и да вечеряме заедно. Ще мога да докосна на живо децата и внуците си".

Щедрите дарения на холивудските звезди в борбата с COVID-19 (ВИДЕО)

Тина Лоусън има четири внучета - 8-годишната Блу Айви и 2-годишните близнаци Сър и Руми на Бионсе и Джей-Зи и 15-годишния Даниъл младши на Соланж.
Лоусън не крие, че трудно се справя с липсата на децата и внуците си в условията на изолация заради пандемията от новия коронавирус. "Това много ме натъжава, особено в неделните дни, когато обикновено се виждаме. Тази неделя обаче се надявам да се съберем, за да отбележим заедно Деня на майката", допълва Тина.
БТА