/ ThinkStock/Getty Images
Семейство от американския щат Уисконсин имаше неочакван гост по време на вечеря.

След закупуването на здравословна органична храна в местен магазин, жива жаба се скрила вътре в кутията със салата. Шокираното семейство моментално представи „органичния“ си посетител в социалните медии.

Кадри в интернет показват смаяните членове на семейството, които крещят на салатата: "OMG, буквално е жива".

Семейството е планирало да върне новия си зелен приятел в магазина, но междувременно жабата избягала. Служителите на местните магазини можеха да преглеждат само видеото и кутията за салата.

В крайна сметка семейството е получило обратно сумата за покупката на био храна от магазина, а компанията-майка се извини в изявление.

Жаба стигна от Южна Африка до САЩ в маратонка

"Тези ситуации се случват от време на време, при събиране на биологични продукти. Сертифицираните биологични артикули трябва да са без синтетични добавки и определени пестициди. Макар и рядко, от време на време виждаме насекоми и други малки животни, такива като жабите да се озовават при опаковане с пресни продукти.”, се казва в изявлението, цитирано от Спутник.

Член на семейството публикува в местните медии, че ще преразгледа своята „робска преданост” към движението за „органична“ култура на хранене.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС