/ gettyimages
Херцогинята на Съсекс се завърна пред камерите в зашеметяваща "рециклирана" червена рокля. 
  Не е често срещано е за звездите да повтарят своите тоалети, но кралското семейство няма подобни задръжки - кралица Камила почти винаги носи азурната си гривна Van Cleef, а Кейт Мидълтън е известна с това, че редовно носи любимите си дрехи в различни комбинации.

Меган направи изненадваща поява снощи на гала вечерта на детската болница в Лос Анджелис, проведена в JW Marriott Los Angeles Live.
  За случая тя се облече в дръзка алена рокля от Carolina Herrera, която за първи път облече през 2021г. на Intrepid Museum Salute to Freedom Gala. Този път Меган свали богатия шлейф,от оригиналния дизайн, за да подчертае елегантната цепка на полата, като по този начин вдъхна нов живот на тоалета.

За да запази вниманието върху роклята си, херцогинята заложи на изчистени аксесоари-  малки диамантени обеци, златна гривна Cartier Love и няколко златни пръстена. Гримът й беше деликатен и красив - златисти опушени сенки, руж и неутрален маникюр, а косата й беше оформена в небрежни вълни в контраст с официалната визия.

Въпреки че принц Хари не беше на събитието, Меган не беше сама- тя беше придружена от дългогодишната си приятелка Кели МакКий Зайфен, която изглеждаше великолепно в лавандулова рокля с волани.
  На галата присъстваха множество известни личности, както и деца, които са получили помощ от  Детската болница в Лос Анджелис.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Bazaar