Извънредното положение е на път да си отиде, но няма как да забравим тези два месеца никога. Време на безвремение, което мина сякаш неусетно. "И, моля ви, не ме питайте за фризьорските салони", призова в емоционална реч в началото на извънредното положение ген. Мутафчийски. 

Така много от нас се наложи сами да боядисат косите си, да се подстрижат и като цяло да се грижат сами за красотата си. Сред тях бяха и някои световноизвестни знаменитости. Вижте ги в канала "Social Virals" във vbox7:

Хилари Дъф

Актрисата използва многото свободно време и шокира феновете си. Тя скъси косата си и я боядиса в синята гама. Някои се надяваха това да е перука, но не е.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤷🏼‍♀️yea.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on


Уил Смит

Актьорът използва социалното дистанциране и пусна впечатляваща брада. Досега сме го виждали с доста по-къса, но този път е различно. Актьорът освен това забавлява феновете си с видеа, а и направи своеобразно "шоу", в което разговаря пред фенове с други знаменитости.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NAMASTAY HOME! 🧘🏾‍♂️ New #willfromhome with @nayitavp, tap my bio

A post shared by Will Smith (@willsmith) on


Кайли Дженър

Въпреки че не е точно процедура, за Кайли Дженър беше голяма стъпка. Тя показа как е изглеждала преди да бъде популярна. Без грим, без тен, без прически - едно обикновено младо и усмихнато момиче.
 
Дженифър Лав Хюит

Тя сбъдна своя детска мечта и боядиса косата си в розово. Изглежда щастлива, така че и феновете на актрисата са щастливи.
 
Рики Мартин

Още една знаменитост, сменила цвета на косата си. Той пък в червено. Във видео разказа, че всъщност е искал да направи нещо много по-смело с косата си, но не се е осмелил.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: Matteo Martin #YourSpaceIsThePlace #quarantine #StayHome #QuedateEnCasa

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on