/ Gulliver/Getty Images
Звездата на Холивуд Меган Фокс се очаква да пристигне в България през март. Това стана ясно, след като актрисата прие роля в трилъра "Till Death", който ще се снима в "Ню Бояна Филм Студиос" в София, съобщи Screen Daily.

Продукцията разказва една история за отмъщение, в която Ема (Меган Фокс) е оставена, закопчана с белезници към мъртвия си съпруг, и трябва да оцелее, докато двама наемни убийци са напът да завършат работата - да я убият.

Вижте най-горещите звездни майки (ВИДЕО/СНИМКИ)

Изпълнителни продуценти са Ави Лернер, Тревър Шорт, Боаз Дейвидсън, Джефри Грийнщайн и Джонатан Юнгер от Millennium Media. Сценарият е написан от Джейсън Карви.
 

Меган Фокс
Guliver/Getty Images


Меган скоро приключи продукция на Big Gold Brick от режисьора Брайън Петсос и комедията "Think Like A Dog" на режисьора Джил Джунгър.
 

Меган Фокс
Guliver/Getty Images


Ударна доза сексапил от Меган Фокс (СНИМКИ)

Меган Фокс
Guliver/Getty Images

„Когато за първи път прочетохме сценария, той веднага привлече вниманието ни. Той е забавен, шокиращ и едновременно впечатляващ, ще задоволи публиката по целия свят - и не бихме могли да бъдем по-развълнувани от това Меган да участва в този проект", казват от Millennium Media.