Принц Уилям пя с Бон Джоуви и Тейлър Суифт
Принц Уилям пя с Бон Джоуви и Тейлър Суифт / Gulliver/Getty Images

Херцогът на Кеймбридж принц Уилям изненада гостите на благотворително събитие в двореца Кенсингтън, като пя заедно с американските певци Джон Бон Джоуви и Тейлър Суифт, съобщава Би Би Си.

Той се присъедини към звездите за хита на Бон Джоуви от 80-те години на миналия век Livin` on a Prayer на гала на благотворителната организация Сентърпойнт, която помага на бездомни хора. Облечен в костюм, принц Уилям се качи на сцената в края на гала вечерта.

Преди това той се срещна с млади хора, които Сентърпойнт е подкрепила, осигурявайки им жилища и други възможности за по-добър живот. Вечерята започна със среща на принц Уилям с Бон Джоуви и Суифт в Кингс гелъри в двореца Кенсингтън, пише БГНЕС.

Принц Уилям пя с Бон Джоуви и Тейлър Суифт
netinfo
Херцогът работи от дълго време с благотворителната организация и като дете е посещавал нейни хостели с майка си, принцеса Даяна. Той е патрон на организацията от септември 2005 г. Уилям връчи наградата на Сентърпойнт за вдъхновение на младежите на Бон Джоуви заради хуманитарната му дейност.

"Вечери като тази се случват веднъж в живота, но са шанс за промяна, която може да трае цял живот", заяви рок звездата. Суифт пък каза, че е поласкана да бъде част от участниците във вечерта. "За първи път пея в двореца Кенсингтън или подобно на него място", каза младата изпълнителка. Сред другите гости на благотворителното събитие бяха актьорът Бенедикт Къмбърбач и певците Джеймс Блънт и Тайни Темпа.